שוב חזרנו לעניין העבודה .... הם החליטו כנראה שהם עושים עליי חרם , אני מגיעה לעבודה אף אחד לא מדבר איתי לא כלום , מתייחסים אלי כמו לזבל , מחפשים אותי על כל טעות קטנה גם אם זה לא אני עשיתי מנסים להפיל את זה עליי , אני פשוט יושבת שם כמו סתומה ואף אחד לא מתייחס , והם בכוונה עוברים ליידי וצוחקים אחד עם השני , כבר שבוע לא הלכתי לעבודה , אני ממש מתלבטת אם לעזוב שם או לא כי אני ממש סובלת שם , לא יכולה להמשיך ככה יותר ... נראה לי שהבריאות שלי יותר חשובה מהכסף ... מה אתן חושבות ??? אני שם כבר שנה וחודש ... מה אתן הייתן עושות ?
כתבי תגובה |
שלחי מסר ליסמין |
קישור ישיר להודעה |
קישור ישיר לאשכול
10:59 | 21.02.2011
רק את ובעלך יכולים לקרוא את המפה, ולהחליט מה לעשות. עניין הוא גם כאשר תקבלי פיצויים זה כלום של כסף, וכרגע יהיה לך קשה למצוא עבודה ואת רק בתחילת הריון.
אולי, תנסי להיות חזקה וחסינה לחרא של אנשים לפחות עוד קצת.. אז תפרשי חודש-חודשיים לפני הריון.. אגב, ניסית לחפש עבודה תוך כדי, דרך מכרים, חברים? מה מקצוע?
כתבי תגובה |
שלחי מסר לנושקה |
קישור ישיר להודעה |
קישור ישיר לאשכול
11:01 | 21.02.2011
נראה מה יהיה לה לענות לי אם יש לה עבודה לסדר לי עד סוף ההיריון ... זה באמת בלתי נסבל היחס שלהם שם , אני לא מהבחורות שעונות , אני כולי עדינה כזאת בקושי מדברת ... המקצוע הוא אדמינסטרציה יש לי ידע בכל התוכנות מחשב ופיורטי וכל זה ...
כתבי תגובה |
שלחי מסר ליסמין |
קישור ישיר להודעה |
קישור ישיר לאשכול
11:49 | 21.02.2011
אמרת לא מדברת הרבה

מאחלת לך בהצלחה, סיכויים לעבודה בתחום זה לא משהו, כמובן במצבך הנוכחי... אבל תמשיכי לחפש, ושימי בולבול ענק על קאקות בעבודה.. טוב מאוד שאת לא עונה לא יורדת לרמה של חלאות.
כתבי תגובה |
שלחי מסר לנושקה |
קישור ישיר להודעה |
קישור ישיר לאשכול
12:52 | 21.02.2011
14:49 | 21.02.2011
למה מתייחסים ככה? איכס
אני מזה ריגשי עוד מלפני ההריון ובהריון בכלל מכה... לא יודעת אם הייתי עומדת בזה..
אנשים יודעים להיות זבל!!
אנחנו איתך!!
כתבי תגובה |
שלחי מסר לנסיך שלי |
קישור ישיר להודעה |
קישור ישיר לאשכול
16:08 | 21.02.2011
קודם כל זה נראה שהם רוצים לגרום לך להתפטר!! איזה חוצפנים..אל תתני להם את העונג הזה! אם הם כ"כ רוצים שיפטרו אותך את..
דבר שני,בתור מובטלת בהריון...רוצה רק להגיד שזה ממש קשה..
הגשתי בקשה לאבטלה לביטוח לאומי,ובגלל הגיל שלי (25) הם מאשרים לי רק 50 ימי אבטלה!! כלומר חודשיים! זהו..כאילו שמישהו יקבל אותי בחודש שישי..
אז אני בחיפושים אחר עבודה לפני שיהיה מאוחר מידי..מחר יש לי ראיון שבו אני לא אומרת שאני בהריון,אלא רק לפני חתימת החוזה..נקווה שיהיה בסדר..
תחשבי טוב טוב לפני שתעשי צעד.. אם אתם צריכים את הכסף הזה..צפצפי עליהם! תצחקי עליהם גם! תעשי מה שמבקשים ממך ולא מעבר מזה.. העיקר שתהיה לך עבודה..
כתבי תגובה |
שלחי מסר לבוטן |
קישור ישיר להודעה |
קישור ישיר לאשכול
17:33 | 21.02.2011
בכוונה שתתפטרי את יכולה להכנס בהם ככ חזק, מספיק שתוציאי מכתב דרישה מעו"ד בלי תביעה אפילו
ותוכלי לשבת עד סוף ההריון בבית עם משכורת מתקתקת.
אם זה קשור בהריון את חייבת להתייעץ עם עו"ד כי זה ממש
פגיעה בזכויות
כתבי תגובה |
שלחי מסר לנסיך שלי |
קישור ישיר להודעה |
קישור ישיר לאשכול
17:42 | 21.02.2011
באמת אופציה לבדיקה, דורשת הוכחה, אולי הקלטה, צילום ועדות של עובדים אחרים, קודם כל יעוץ משפטי, ניתן לקבל חינם בשי"ל טל:1700-505-500 זה לקביעת
פגישה באזורך.
כתבי תגובה |
שלחי מסר לנושקה |
קישור ישיר להודעה |
קישור ישיר לאשכול
11:00 | 22.02.2011
תשבי להם שם ותוציאי להם את הנשמה.
בין הדברים החמורים שאפשר לעשות זה לגרום לצער לאישה בהיריון.
מחזקת אותך מכאן. אל תקחי ללב הם לא שווים את זה הבריאות שלך ושל העובר יותר חשובים. פשוט תחשבי שהם אויר (לפעמים יכול להיות מסריח כמו בתי זיקוק אבל זה רק אויר )
כתבי תגובה |
שלחי מסר לtooti |
קישור ישיר להודעה |
קישור ישיר לאשכול