לחמניות זה כל הסיפור

אני ממש לא יכולה לוותר על לחמניות גם בפסח  אז אם גם לכן בא לחמניות טובות ורכות שהולכות פשוט טוב עם הכבד הקצוץ או החרוסת המתכון הזה הוא בדיוק בשבילכן
לחמניות של פסח רכות במיוחד

מצרכים:

4 ביצים

2 כוסות קמח מצה דק

1 שקית אבקת אפיה

קורט מלח

1/2 כוס שמן

1 1/2 כוסות מים רותחים

 

אופן ההכנה:

  1. מפרידים את הביצים
  2. מקציפים את החלבונים עם מעט מלח
  3. מערבבים את הקמח עם אבקת האפיה וקורט מלח
  4. מוסיפים את השמן עם המים הרותחים לקמח ולאבקת אפיה
  5. מוסיפים את החלמונים ואת החלבונים ביחד
  6. מרטיבים ידים ויוצרים כדורים קטנים בגודל של 4 ס״מ
  7. מניחים את הכדורים על נייר אפיה בתנור שחומם ל 200 מעלות במשך עשר דק׳, ואז מורידים את החום ל 180 ואופים עוד 30 דק׳ עד שהלחמניות זהובות
המידע בדף זה הוא כללי בלבד, אינו ממצא ואין בו בכדי להוות ייעוץ משפטי ו/או רפואי ו/או חוות דעת מקצועית. השימוש במידע הינו על אחריותו המלאה של הקורא. בכל מקרה, אין בעלי האתר או המחבר נושאים באחריות כל שהיא לנזק שנגרם או עשוי להיגרם בעקבות השימוש במידע.
שתפי ברשתות חברתיות

תגובות

הוסיפי תגובה

    יש לך הזדמנות להיות הראשונה לכתוב תגובה!

כתבות נוספות שכדאי לך לקרוא:

;