בלינצ׳ס הונגרי קל להכנה וטעים בטירוף

את הבלינצס הזה אני מכינה בכל שבת בבוקר, הוא ממש פשוט להכנה וטעים   
בלינצ׳ס הונגרי קל להכנה וטעים בטירוף

את הבלינצס הזה אני מכינה בכל שבת בבוקר, הוא ממש פשוט להכנה וטעים 

ניתן למלא אותו גם מתוק וגם מלוח הוא ניטרלי ואין בו טיפת סוכר

אני מאוד אוהבת למלא אותו גבינה עם סוכר וקינמון 

כמובן שאף פעם לא נשאר אז מראש תכינו כפול כדי שאולי ישאר משהו גם לכן

 

מצרכים

1 ביצה

1 כוס חלב (240 מ״ל)

1 כוס קמח (240 גרם)

כף שמן

קופסת גבינה לבנה 5% (500 גר)

שתי כפות סוכר

כפית קינמון

 

אופן ההכנה

שלב 1:

יוצרים גומה בקמח ומערבבים לתוכה חלב לאט לאט עד לקבלת בלילה אחידה.

מוסיפים את הביצה ואת כף השמן

שלב 2:

נותנים לבלילה לעמוד כעשר דק, אם הבלילה סמיכה מידי ניתן להוסיף עוד קצת חלב

שלב 3:

שופכים מעט מהבלילה למחבת טפלון , ניתן להוסיף מעט שמן אבל לא חובה כי יש בבלילה

שמים מצקת מרק ודואגים שיכסה את כל המחבת

הופכים לצד שני לאחר כחצי דק וזה מוכן

שלב 4:

מערבבים את הגבינה עם הסוכר והקינמון

בכל בלינצס מורחים על כולו כמות נדיבה ומגלגלים

בתאבון

רוצה לשתף מתכונים עם אמהות? היכנסי עכשיו לפורום אימהות

תהנו!!!

המידע בדף זה הוא כללי בלבד, אינו ממצא ואין בו בכדי להוות ייעוץ משפטי ו/או רפואי ו/או חוות דעת מקצועית. השימוש במידע הינו על אחריותו המלאה של הקורא. בכל מקרה, אין בעלי האתר או המחבר נושאים באחריות כל שהיא לנזק שנגרם או עשוי להיגרם בעקבות השימוש במידע.
שתפי ברשתות חברתיות

תגובות

הוסיפי תגובה

    יש לך הזדמנות להיות הראשונה לכתוב תגובה!

כתבות נוספות שכדאי לך לקרוא:

;