מתכון ניצחון לתינוקות: תפוח אפוי עם דלעת

מתכון ניצחון לתינוקות: תפוח אפוי עם דלעת

המתכון הזה רץ במשפחה שלי והוא טעים גם לקטנטנים החל מגיל 7 חודשים וגם לגדולים שבינינו.

יא ולהפשיר כשרוצים

מצרכים:

4 תפוחים אדומים או ירוקים מנוקים מהגריעים

250 גרם דלעת

1 כף סילאן

2,3 כפות מים

קורט אבקת קינמון 

אופן ההכנה:

  •  מחממים תנור ל -180 מעלות
  • מרוקנים את התפוחים מהליבה והגרעינים
  • חותכים לפרוסות לקוביות קטנות של 2 ס”מ
  • מקלפים את הדלעת
  • חותכים את הדלעת לקוביות קטנות 2 ס”מ
  • בתבנית מניחים את התפוחים ואת הדלעת, מוסיפים את הסילאן , המים והקינמון ומערבבים הכל ביחד.
  • מעבירים לתבנית ואופים כ- 45 דק׳ או עד שהתפוחים והדלעת ממש רכים.
  • לתינוקות קטנים , שעדיין בשלב המזון הטחון: לטחון את הכל ביחד ולתת לתינוק.

טיפ לקטנטנים- תינוקות שעדיין בשלב המזון הטחון , ניתן לרסק או למעוך עם מזלג , תלוי בגיל ובשלב של התינוק

בתיאבון

כתיבת תגובה